Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از تدوین دستورالعمل پرداخت پلکانی اقساط نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: تسهیلات نهضت ملی مسکن آثار تورمی ندارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمود محمودزاده به ارایه راهکارهای اجرایی طرح نهضت ملی مسکن پرداخت و اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن عملا تنها بانک مسکن پرداخت تسهیلات دهی به طرح تولید مسکن را در برنامه قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این‌که تا پایان سال گذشته تسهیلات پرداختی بانک‌ها به بخش مسکن و ساختمان زیر 5 درصد بود که اگر تنها به بخش مسکن توجه داشته باشیم این رقم به کمتر از 3 درصد می‌رسید، افزود: بر اساس قانون جهش تولید مسکن نیز به  بانک‌ها مکلف به پرداخت 20 درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن و ساختمان شده‌اند که اقدام بسیار مناسبی است. با این کار سهم مسکن  به میزان معقولی در شبکه بانکی دست یافته است.

وی با بیان این‌که تامین مسکن کم‌درآمدها بدون تسهیلات بانکی محقق نمی‌شود، تصریح کرد: در زمان حاضر حدود 53  درصد از تسهیلات کشور در حوزه خدمات پرداخت می‌شود. ویژگی که در بخش مسکن وجود دارد این است که 70 درصد قیمت یک واحد مسکونی به غیر از قیمت زمین و خدمات، مربوط به مصالح ساختمانی است.به‌عبارت دیگر از 360 هزار میلیاردتومانی که بانک‌ها مکلف شدند سالانه به بخش مسکن و ساختمان تخصیص بدهند 70 درصد این عدد به صنعت پرداخت می‌شود که باعث رونق صنعت،ایجاد اشتغال خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره آثار رکودی و تورمی تولید انبوه مسکن با پرداخت تسهیلات یارانه‌ای مسکن، گفت:  قرار نیست  در اجرای نهضت ملی مسکن خلق پولی انجام و به تبع آن آثار تورمی نیز ایجاد شود. بلکه آثار رونقی دارد زیرا صنعت را پویا کرده و مصرف مصالح ساختمانی را افزایش بدهد. از نظر اشتغال نیز پایین‌ترین میزانی که برای اشتغال در حوزه مسکن در نظر گرفته می‌شود حدود 1.4 اشتغال مستقیم می‌شود. 

محمودزاده با تاکید بر این‌که قرار نیست پولی از بانک مرکزی برداشته شود و یارانه‌ای نیز وجود ندارد، افزود:‌ اگر 140 متر متوسط یک واحد مسکونی را به صورت ناخالص درنظر بگیریم، 1.4 درصد اشتغال مستقیم برای هر واحد مسکونی در نظر گرفته می‌شود و همچنین یک اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌کند. بدین معنا هر یک میلیون واحد مسکونی معادل 2 میلیون و 400 هزار اشتغال ایجاد یا حفظ می‌کند. 

وی با بیان این‌که موضوع رهن ثانویه در قانون جهش تولید مسکن دیده شده و بازار رهن ثانویه به زودی ایجاد می‌شود، اضافه کرد: در شرایط فعلی سهم تسهیلات برای خرید واحد مسکونی در تهران حداکثر 20 درصد از یک واحد مسکونی را می‌تواند شامل بشود.

وی ادامه داد: پرداخت پلکانی اقساط مسکن در دستورالعمل دیده شده و با توافق با بانک مرکزی نیز سامانه آن راه‌اندازی شده است، ضمن این‌که شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها توسط بانک مرکزی ابلاغ شد.

محمودزاده در خصوص ارزیابی خود از همراهی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات اجرای طرح نهضت ملی مسکن اعلام کرد: قانون جهش تولید مسکن به گونه‌ای طراحی شده است که اگر تسهیلات پرداخت نشود معادل 20 درصد تسهیلات بانکی به عنوان جریمه مالیاتی باید پرداخت شود ابزاری برای همکاری است . درعین حال انگیزه همکاری در جلسات متعددی که با بانک‌ها داشتیم وجود دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون عدد قابل ملاحظه‌ای تسهیلات بانکی پرداخت شده است. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهضت ملی مسکن نهضت ملی مسکن مسکن و ساختمان نهضت ملی مسکن واحد مسکونی بخش مسکن تولید مسکن بخش مسکن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی کشور، ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعاً به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی می‌شود.

کد خبر 6099662 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد